Dakrenovatie platdak

Dakrenovatie laten uitvoeren aan een plat dak

Dakrenovatie voor een plat dak laten uitvoeren? Ga dan voor de beste keuze, zodat je jarenlang weer een veilig dak boven je hoofd hebt. Met scherpe kosten en een eerlijk advies van onze gecertificeerde professional kom je niet voor verrassingen te staan. We inspecteren de dakbedekking en adviseren je over de conditie van het dak. Blijkt de bedekking z’n beste tijd te hebben gehad? Dan geven we je een vrijblijvende offerte met de prijs voor een dakrenovatie.

Dakrenovatie voor een platdak dat jarenlang meegaat

Een renovatie voor een plat dak gaat verder dan alleen het vervangen van de buitenkant. Bij het renoveren van platte daken wordt er gekeken naar veel meer, zoals de constructie, de afwatering en eventueel aanwezige isolatie. De werkzaamheden worden gedaan door gecertificeerde dakdekkers die hun vak verstaan. Daarnaast heb je de garantie, dat er uitsluitend gewerkt wordt met A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Bovendien ontvang je 10 jaar schriftelijke garantie op alle dakwerken. Wanneer de klus af is, dan weet je dat dit goed is gedaan.

Eerlijk advies over het renoveren van een plat dak

Een plat dak renoveren kan op verschillende manieren: de dakbedekking vervangen, het dak isoleren of de volledige dakconstructie vernieuwen. Welke methode het beste past, is afhankelijk van de staat van het dak. Neem gerust contact met ons op op voor passend en eerlijk advies.

Jaren ervaring
In de regio

Maak een keuze

Kies je soort

aanbouw

dakkapel

dakinspectie pannendak

garage

Dakinspectie

nieuwbouw

overkapping

Dakdekker bij bus

schuur

Maak een keuze

Kies je soort

aanbouw

dakkapel

dakinspectie pannendak

garage

Dakinspectie

nieuwbouw

overkapping

Dakdekker bij bus

schuur

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie