Dakrenovatie platdak aanbouw

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Bitumen dakbedekking vervangen met 10 jaar garantie

Een van de voordelen van een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Zwijndrecht

Dakdekkersbedrijf JD-Dakbedekkingen is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Om improductieve reisuren tot een minimum te beperken en snel bij klanten te kunnen zijn bij calamiteiten werken wij in een afgebakend gebied. Ruwweg valt ons verzorgingsgebied te beschrijven als: de Alblasserwaard, het Drechtsteden gebied, het oostelijk deel van de Hoeksche Waard en het Rivierengebied tot en met Gorinchem. Als kleinschalig bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in platte bitumineuze en EPDM daken. Denk hierbij aan dakwerken als een bitumen dakbedekking vervangen, het isoleren, repareren, renoveren en vernieuwen van een dakbedekking. Maar ook voor schoorsteen renoveren, dakgoten repareren en lichtkoepels kun je bij JD-Dakbedekkingen terecht.

Zekerheden bitumen dakbedekking vervangen door gecertificeerd dakdekker

Wanneer je kiest voor een gecertificeerd dakdekker als JD-Dakbedekkingen, dan kies je voor kwaliteit, transparantie en zekerheid. Kwaliteit komt tot uiting in de materialen en producten die wij gebruiken. Als dakdekkersbedrijf kiezen wij bewust voor A-merk producten en materialen, omdat deze garant staan voor een constante kwaliteit. Tevens is elke dakdekker van J.D Dakbedekkingen gecertificeerd. Transparantie slaat op onze werkwijze en prijsstelling. Elke klant ontvangt van tevoren een maatwerk offerte en een vaste all-in prijs voor bitumen dakbedekking vervangen, die   gebaseerd is op de actuele situatie die wij op locatie aantroffen. Tenslotte ontvang je van ons maar liefst 10 jaar garantie op al onze dakwerken en materialen. Wij kunnen dit aanbieden, omdat wij uitsluitend A-merk materialen gebruiken en werken met gecertificeerde dakdekkers.

Prijsstelling bitumen dakbedekking vervangen

Omdat ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf Zwijndrecht kleinschalig van opzet is en gebruik maakt van moderne communicatiemiddelen hebben wij vrijwel geen overhead. Hierdoor kunnen wij aantrekkelijke maatwerk offertes aanbieden voor bitumen dakbedekking vervangen. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie