Dakrenovatie platdak dakkapel

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Plat dak vervangen

Gecertificeerd dakdekkersbedrijf JD-Dakbedekkingen kan snel helpen

Een A-merk bitumineuze dakbedekking gaat bij normaal gebruik tussen de 25 en 30 jaar mee. B-merk dakbedekking ongeveer 15 tot 20 jaar. Omdat de meeste woningeigenaren niet weten welke kwaliteit dakbedekking is toegepast, doe je er verstandig aan om vanaf 15 jaar 2x per jaar bitumineuze dakbedekking te controleren. Wanneer slijtage plekken zichtbaar worden ben je ruimschoots op tijd voor het vervangen van het platte dak. Veel woningeigenaren willen een dergelijk risico niet lopen en sluiten een dakinspectie contract af bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als JD-Dakbedekkingen. Wanneer het tijd is voor het vervangen van het plat dak kan dit in vrijwel alle gevallen op basis van dakrenovatie. Dat scheelt een fors bedrag qua kosten wanneer je het vergelijkt met het compleet vernieuwen van een dak.

Plat dak vervangen op basis dakrenovatie

Wanneer op tijd voor plat dak vervangen gekozen wordt, dan kan de nieuwe bitumineuze dakbedekking over de versleten dakbedekking worden gebrand. De versleten dakbedekking kan dan als onderlaag dienen. Heeft een woningeigenaar te lang gewacht en hebben er al kleine lekkages plaatsgevonden, dan dient de versleten dakbedekking in zijn geheel verwijderd te worden. Dat geldt ook voor delen van het dakbeschot wanneer deze zijn aangetast. Blijkt plat dak vernieuwen op basis van dakrenovatie mogelijk te zijn, dan ontvang je net als bij plat dak vernieuwen bij JD-Dakbedekkingen Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht maar liefst 10 jaar garantie op het materiaal en al het dakwerk. Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf kan deze garantie aanbieden, omdat wij uitsluitend werken met A-merk materialen en vakbekwame dakdekkers die hun werk verstaan.

Vrijblijvende maatwerk offerte plat dak vervangen ontvangen?

Is de dakbedekking van je platte dak aan vervanging toe en wil je graag weten wat de kosten zijn voor plat dak vervangen? Neem dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte met een vaste all-in prijs contact met ons op. Wij komen dan op afspraak bij je langs om te kijken wat de huidige conditie van je platte dak is en wat de mogelijkheden zijn. Tevens brengen wij de afmetingen van het dak in kaart en krijg je aansluitend een maatwerk offerte van ons. Neem contact met ons op.

Neem contact op

Kies je soort

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie