Dakrenovatie platdak garage

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Plat dak renoveren en isoleren

Profiteer van aantrekkelijke subsidieregelingen voor isoleren woning

Laat je plat dak renoveren en isoleren wanneer de dakbedekking van je platte dak aan vervanging toe is. De landelijke overheid en gemeenten in Nederland hebben aantrekkelijke subsidieregelingen in het leven geroepen om de mondiale milieuafspraken te kunnen halen. Omdat deze per gemeente soms sterk verschillen adviseren wij je contact op te nemen met de gemeente, zodat je weet wat het bedrag is waarvoor je wellicht in aanmerking kunt komen. Om voor een subsidie in aanmerking te kunnen komen moet het isoleren door een dakdekker worden uitgevoerd die gecertificeerd is. JD-Dakbedekkingen is zo’n gecertificeerd bedrijf en brengt graag een maatwerk offerte uit. Je weet dan exact wat de investeringskosten zijn voor plat dak renoveren en isoleren in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht.

Isoleren zorgt voor een forse besparing van de energiekosten

De verwachting is gerechtvaardigd, dat de energiekosten de komende jaren zullen blijven stijgen. Door te kiezen voor plat dak renoveren en isoleren zal het energieverbruik aanmerkelijk lager worden dan in de oude situatie. Je verdient jouw investering voor het isoleren van je platte dak binnen 10 jaar in zijn geheel terug. En dat is mooi meegenomen. Bovendien ben je klaar voor de komende energietransitie. Warmtepompen kunnen een woning alleen op temperatuur krijgen wanneer een woning beschikt over het energielabel A/B. Dat gaat je nooit lukken wanneer een plat dak niet geïsoleerd is, omdat er dan teveel warmteverlies optreedt. Je doet er dus inderdaad verstandig aan om je woning voor de komende energietransitie gereed te hebben.

Heb je belangstelling voor plat dak renoveren en isoleren?

Neem dan voor een maatwerk offerte plat dak renoveren en isoleren contact op met dakdekker Jordy Dam van JD-Dakbedekkingen. Hij zal dan in overleg met jou een afspraak maken om op locatie jouw dak in kaart te brengen, zodat je exact weet wat de investeringskosten zijn voor plat dak renoveren en isoleren. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie