Dakrenovatie platdak nieuwbouw

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Plat dak vernieuwen en isoleren

Informeer bij de gemeente voor welke subsidie je in aanmerking komt

Wanneer je van plan bent om een platdak te laten vernieuwen en isoleren informeer dan beslist bij jouw gemeente. De kans is namelijk groot, dat je voor het vernieuwen en isoleren van een platdak in aanmerking komt voor een subsidie. Wanneer dit inderdaad het geval is, dan dienen de werkzaamheden wel verricht te worden door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als JD-Dakbedekkingen. Een gemeente wil namelijk de garantie hebben dat de werkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd.

JD-Dakbedekkingen is gespecialiseerd in plat dak vernieuwen en isoleren

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Zwijndrecht hebben wij ons gespecialiseerd in platte daken. Je kunt ons voor alle dakwerken die met platte daken te maken hebben inschakelen. Denk hierbij aan het uitvoeren van een dakinspectie; isoleren, repareren, renoveren en vernieuwen van dakbedekking. Omdat wij een gecertificeerd dakdekker zijn, ontvang je op de meeste dakwerken 10 jaar garantie op de door ons gebruikte A-merk materialen en de werkzaamheden.

Maatwerk offerte en een vaste all-in prijs bij JD-Dakbedekkingen Zwijndrecht

Wanneer je bij ons informeert naar de prijs voor het vernieuwen en isoleren van een platdak, dan komt onze dakdekker op afspraak bij je langs. Hij onderzoekt dan ook of plat dak vernieuwen op basis van dakrenovatie mogelijk is. Dit scheelt je namelijk aanmerkelijk qua investeringskosten. Wanneer hij alles onderzocht heeft en in kaart heeft gebracht, ontvang je van hem een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Voor dit vaste bedrag worden alle dakwerken gedaan en het materiaal geleverd. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie