Dakrenovatie platdak overkapping

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Alleen mogelijk wanneer dakbeschot en oude dakbedekking geschikt zijn

JD-Dakbedekkingen is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Gorinchem

Er bestaan nog al wat misverstanden over de mogelijkheden en kwaliteit renovatie plat dak. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf willen wij graag tal van onduidelijkheden over het renoveren van een plat dak wegnemen.

Wat verstaan we onder een renovatie plat dak?

Hiervan is sprake, wanneer een nieuwe bitumineuze dakbedekking aangebracht wordt over de huidige versleten dakbedekking. De versleten dakbedekking krijgt dan de functie van onderlaag. Dit noemt men in Jip en Janneke taal renoveren. Wanneer dit op de juiste wijze gebeurt, dan is de verwachte levensduur van een A-merk bitumineuze dakbedekking 25 tot 35 jaar. Je krijgt bij JD-Dakbedekkingen standaard een garantie van maar liefst 10 jaar op de door ons gebruikte A-merk dakbedekking en 10 jaar op de door ons verrichte dakwerken.

Kan renovatie plat dak altijd worden toegepast?

Het antwoord op deze vraag is nee. Dit is ook een van de redenen, dat onze gecertificeerde dakdekker Jordy Dam altijd op locatie komt kijken om te zien wat de actuele conditie van het platte dak is. Wanneer hij constateert, dat lekkages hebben plaatsgevonden en de huidige versleten dakbedekking op plaatsen los zit dan is renovatie niet mogelijk. JD-Dakbedekkingen zal in dit soort situaties dan ook geen maatwerk offerte aanbieden voor een nieuwe bitumineuze dakbedekking op basis van renovatie.

Gevaar nieuwe dakbedekking aanbrengen op dak dat niet geschikt is

Wij komen graag op afspraak bij je langs om te onderzoeken of renovatie plat dak mogelijk is. Wanneer dit inderdaad het geval is, dan ontvang je van ons een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie