Dakrenovatie platdak schuur

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Plat dak renoveren

Bij JD-Dakbedekkingen 10 jaar garantie op het dakwerk en materiaal

Er is een grote groep dakdekkersbedrijven die op plat dak renoveren, maar een beperkte garantie aanbieden, omdat gebruik gemaakt wordt van de bestaande versleten bitumineuze dakbedekking. Dit is een misplaatse gedachtegang. Plat dak renoveren kan alleen worden toegepast, wanneer de bestaande versleten dakbedekking en het dakbeschot voldoen aan de eisen die gesteld worden aan renoveren.

Voorinspectie plat dak renoveren

Voordat een maatwerk offerte wordt afgegeven komt gecertificeerd dakdekker Jordy Dam altijd op locatie kijken wat de actuele conditie van de versleten dakbedekking en het dakbeschot is. Wanneer er geen lekkageplekken zijn waar te nemen en de versleten dakbedekking als ondergrond gebruikt kan worden is plat dak renoveren zonder enige restrictie mogelijk. Dat scheelt aanzienlijk qua kosten, omdat de bestaande versleten dakbedekking niet hoeft te worden verwijderd. Je spaart bij een gemiddeld dak al snel 20 tot zelfs 30% uit. Vanzelfsprekend ontvang je bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als JD-Dakbedekkingen Zwijndrecht 10 jaar garantie op al het dakwerk en de gebruikte materialen.

Wanneer tijdens de inspectie blijkt dat er lekkages hebben plaatsgevonden, dan is plat dak renoveren in principe niet mogelijk. Vaak zien we in dit soort situaties dat delen van het dakbeschot zijn aangetast en stukken van de bitumineuze dakbedekking los zitten. In dit soort situaties ontraden wij je ten zeerste om te kiezen voor plat dak renoveren. De enige duurzame oplossing is plat dak vernieuwenWanneer een collega dakdekker een andere mening is toegedaan en je een schriftelijke garantie aanbiedt van 10 jaar dan adviseren wij je om hierop in te gaan. Wij durven te stellen, dat dit binnen enkele jaren voor problemen zal gaan zorgen.

JD-Dakbedekkingen is kwaliteit voor een aantrekkelijke marktconforme prijs

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor o.a. Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht kiezen wij bewust voor kwaliteit en vakmanschap voor een aantrekkelijke marktconforme prijs. Niet voor niets krijg je bij JD-Dakbedekkingen 10 jaar garantie op al onze dakwerken en werken wij uitsluitend met A-merk producten en materialen.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie