Dakbedekking platdak

Dakbedekking platdak

Professionele A-merk dakbedekking

Voor professionele A-merk dakbedekking voor een platdak kun je terecht bij JD-Dakbedekkingen. Als een van de weinige dakdekkers in de regio werken wij uitsluitend met A-merk materialen. Hierdoor kun je er vanuit gaan dat je zonder problemen 25 tot 30 jaar van jouw bitumineuze dakbedekking gebruik kunt maken. Om dit te onderstrepen ontvang je bij JD-Dakbedekkingen een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar.

Bij JD-Dakbedekkingen Zwijndrecht altijd maatwerk offerte en vaste all-in prijs

Toen Jordy Dam met zijn bedrijf JD-Dakbedekkingen in Zwijndrecht is gestart heeft hij er bewust voor gekozen om uitsluitend A – merk materialen te gaan gebruiken en met gecertificeerde dakdekkers te werken. De jaren dat hij in loondienst was bij andere bedrijven maakten hem duidelijk, dat hij niet op deze wijze wilde werken. Niet de klanten, maar de marges stonden bij de meeste bedrijven centraal. Wanneer een opdracht niet winstgevend genoeg dreigde te worden werd beknibbeld op de kwaliteit van de bitumineuze dakbedekking. Dit ging hem steeds meer tegenstaan en om die reden is hij jaren geleden gestart met JD-Dakbedekkingen . Kwaliteit leveren volgens een marktconforme prijs. Via positieve mond-tot-mond reclame blijken klanten dit sterk te waarderen.

Contact over dakbedekking voor een platdak

Wanneer je bij ons een prijs opvraagt voor een nieuwe dakbedekking platdak, komt onze dakdekker kijken naar de conditie van het dak. Hij kan dan in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Moet de huidige dakbedekking er in zijn geheel af, of kan deze gebruikt worden als ondergrond voor de nieuwe bitumineuze dakbedekking. Wanneer dit laatste mogelijk is scheelt dat aanmerkelijk qua prijs. Ook is het belangrijk dat je overweegt om je dak te laten isoleren. Met het oog op de komende energietransitie is dit belangrijk, want de ruimte onder een platdak dat niet geïsoleerd is, kan geen gebruik maken van een warmtepomp. Is alles duidelijk, dan ontvang je aansluitend een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Je weet dan van tevoren wat de eventuele kosten zijn en je wordt achteraf niet overvallen met allerlei extra kosten. Spreekt onze werkwijze jou ook aan? Neem dan contact met ons op.

Jaren ervaring
In de regio
Maak een keuze
Kies je soort
aanbouw
dakkapel
dakinspectie pannendak
garage
Dakinspectie
nieuwbouw
overkapping
Dakdekker bij bus
schuur
Maak een keuze
Kies je soort
aanbouw
dakkapel
dakinspectie pannendak
garage
Dakinspectie
nieuwbouw
overkapping
Dakdekker bij bus
schuur
Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie