Dakbedekking platdak aanbouw

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Bescherm een platdak aanbouw met de juiste dakbedekking

Eerlijk advies op maat door JD-Dakbedekkingen

Het is uiteraard de bedoeling dat een aanbouw wordt beschermd tegen de wisselende weersomstandigheden. Daarom is het van belang om de juiste soort dakbedekking te kiezen voor een platdak.  JD-Dakbedekkingen levert maatwerk voor dakbedekking op een platdak aanbouw. Een platdak oogt modern en strak bij jouw aanbouw. Maar welke dakbedekking is nu het beste? Wij geven graag advies op maat!

Platdak aanbouw

Bitumen dakbedekking (ook wel dakleer genoemd) is de meest voorkomende dakbedekking op platte daken. Bitumen is een betrouwbare dakbedekking dat waterdicht is en gemaakt is van overblijfselen uit aardolie. Je kunt het herkennen aan het zwarte materiaal op daken dat met rollen op het dak wordt aangebracht. Met JD-Dakbedekkingen ben je zeker van een eerlijke prijs, de hoogste kwaliteit en de beste service!

10 jaar garantie op materiaal en werk JD-Dakbedekkingen

JD-Dakbedekkingen biedt dakdekkersdiensten aan in het Rijnmondgebied. Onze ambitie is om aantrekkelijke marktconforme tarieven te kunnen hanteren, zodat wij voor elke portemonnee betaalbaar blijven met onze dienstverlening. Je krijgt hierbij ook 10 jaar garantie op materiaal en werk. Ben je benieuwd naar de kosten voor dakbedekking van platdak aanbouw? Neem gerust contact met ons op of vraag naar een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie