Dakbedekking platdak overkapping

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Dakbedekking platdak overkapping

Dakdekker Barendrecht Dordrecht Hendrik-Ido-Ambacht Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar dakbedekking voor een platdak overkapping? Dan ben je bij ons op  het juiste adres. Dakdekkersbedrijf JD-Dakbedekkingen is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat gevestigd is in Zwijndrecht.

Kosten dakbedekking platdak overkapping

Wat het plaatsen van dakbedekking voor een overkapping kost is afhankelijk van welke soort dakbedekking je kiest. Er is veel keus als het gaat om dakbedekking zoals dakpannen, EPDM, leien, Bitumen, een rieten dak en nog meer. De meest voorkomende dakbedekking op platte daken is bitumen. Bitumen is een betrouwbare dakbedekking die waterdicht is. De dakdekkers van JD-Dakbedekkingen geven je graag advies op maat!

Transparante werkwijze bij JD-Dakbedekkingen

Onze gecertificeerde dakdekker komt op afspraak bij je langs wanneer je een prijs opvraagt. Er zal gekeken worden naar de huidige dakbedekking en een eerlijk advies als resultaat. Wanneer alles duidelijk is, ontvang je aansluitend een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Je weet dan van tevoren wat de eventuele kosten zijn en je wordt niet verrast met kosten achteraf. Spreekt onze werkwijze jou aan? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie