Dakbedekking platdak dakkapel

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Dakbedekking platdak dakkapel

Wees op tijd met het vervangen van dakbedekking

Dakbedekking is erg belangrijk bij het voorkomen van vochtproblemen en lekkage. Vermoed je dat het dakleer op je dakkapel aan vervanging toe is? Wacht dan niet langer en laat JD-Dakbedekkingen je helpen.

Advies op maat

Als je een nieuw platdak plaatst of de bedekking van een dakkapel wil vernieuwen, kun je kiezen uit verschillende materialen. Voor de dakbedekking van een dakkapel met een plat dak kun je kiezen voor bitumen, EPDM, PVC of polyster. Onze gecertificeerde dakdekkers komen graag bij je langs om je te voorzien van advies op maat.

Kosten dakbedekking platdak dakkapel

JD-Dakbedekkingen biedt diensten aan in het Rijnmondgebied. Onze ambitie is om aantrekkelijke marktconforme tarieven te kunnen hanteren, zodat wij voor elke portemonnee betaalbaar blijven met onze dienstverlening. De aantrekkelijke prijs gaat absoluut niet ten koste van de geleverde kwaliteit van onze diensten, dit blijkt uit onze unieke garantie van 10 jaar. Onze vakbekwame dakdekkers gebruiken uitsluitend professionele materialen voor hun werkzaamheden. Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie