Dakbedekking platdak nieuwbouw

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Dakbedekking platdak nieuwbouw in omgeving Rotterdam

Kies altijd voor een gecertificeerd dakdekker als JD-Dakbedekkingen

Ben je op zoek naar dakbedekking voor een platdak voor nieuwbouw woning? Dakdekkersbedrijf JD-Dakbedekkingen adviseert je graag over allerlei soorten dakbedekking. Onze jarenlange ervaring in het plaatsen van dakbedekking maakt dat we weten waar we het over hebben. Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede dakbedekking is. Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

Waarom een platdak bij nieuwbouw?

Vaak wordt er bij nieuwbouw gekozen voor een platdak en dat heeft verschillende redenen. Een platdak zorgt voor een moderne en strakke uitstraling, biedt meer ruimte onder het dak, de kosten liggen vaak lager dan die van een hellend dak en een platdak is vaak makkelijker te plaatsen. Daarnaast wordt een platdak aantrekkelijker bij nieuwbouw huizen, omdat het plaatsen van zonnepanelen hierbij makkelijker is. Het meest gekozen materiaal voor dakbedekking bij een platdak nieuwbouw is bitumen, een harsachtige substantie.

Hoogste kwaliteit, eerlijke prijs en de beste service bij JD-Dakbedekkingen

JD-Dakbedekkingen werkt uitsluitend met A-materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Je krijgt daarnaast 10 jaar schriftelijke garantie op dakwerken. Voor een maatwerk offerte kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor vragen over dakbedekking zijn wij bereikbaar.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie