Dakbedekking platdak schuur

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Dakbedekking voor een schuur met platdak

10 jaar garantie op het dakwerk en materiaal bij JD-Dakbedekkingen

Als je een schuur hebt, dan is de kans groot dat je een platdak hebt. Bij een platdak schuur zijn er verschillende soorten dakbedekking mogelijk. De dakbedekking zelf zal niet plat zijn, omdat anders het water bij een regenbui op het dak blijft liggen.

Mogelijkheden bij een platdak schuur

Het meest gebruikelijke voor een dakbedekking platdak is het materiaal EPDM. Dit gaat tot zo’n veertig jaar mee. Je kunt ook kiezen voor bitumen. Dit is een goedkoper materiaal dat vaak aan elkaar gebrand wordt. Het enige nadeel aan bitumen is dat het kan gaan schuren als het droog wordt. Daarom heeft dit materiaal een levensduur van zo’n twintig jaar. Elk materiaal wordt op een eigen methode bevestigd op het platdak van de schuur. Wij geven graag passend advies en laten onze vakmannen doen waar ze goed in zijn.

Voorinspectie dakbedekking platdak schuur

Voordat een maatwerk offerte wordt afgegeven komt de dakdekker altijd op locatie kijken wat de actuele conditie van de dakbedekking en het dakbeschot is. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie