Dakbedekking platdak garage

DIRECT CONTACT?
BIJ SPOED, ADVIES OF EEN VRAAG

Veilige garage met de juiste platdak dakbedekking

Laat de klus klaren door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als JD-Dakbedekkingen

In de meeste garages staan spullen opgeslagen, omdat daar nu eenmaal de ruimte voor is. Het is dan wel zo fijn dat deze spullen daar droog staan. De juiste dakbedekking zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je garage en je de spullen met een gerust gevoel kunt laten staan. Onze gecertificeerde dakdekkers informeren je graag over de juiste dakbedekking voor jouw garage.

Dakbedekking garage platdak

De meeste garages hebben een platdak. Toch is er een lichte helling nodig om te zorgen dat het regenwater op het dak wegloopt. Een bitumendakbedekking is bij een garage daarom het meest gekomen materiaal. Het is een van de goedkoopste vormen om een plat dak waterdicht maken. Het zorgt voor een goede afvoer van het regenwater en biedt dus een waterdichte oplossing. De levensduur van bitumen is zo’n twintig jaar als het goed onderhouden wordt.

Vraag een vrijblijvende offerte op voor een platdak garage

Kies je voor JD-Dakbedekkingen dan kies jevoor professioneel vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en 10 jaar schriftelijke garantie op al het dakwerk en materialen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of kies alvast voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wij denken écht mee
Waarom jd-dakbedekkingen
Gecertificeerd
10 jaar garantie
A-merk producten
Periodieke inspectie